Večer s hudbou

Týden studijního volna se nám nebezpečně nachýlil ke konci, a tak jsme si s Kačí řekly, že nejen učením živ je člověk a vyrazily jsme za zábavou. Naší kulturní Mekkou se pro tentokrát stalo liberecké Naivní divadlo, kde se konal křest prvního CD (In their Steps) vokálního uskupení Offbeat spojený s koncertem některých našich oblíbenců. V první polovině koncertu vystoupili v čestných rolích hostů Akcenti (dočkali jsme se i fenomenálního Janinčina sóla), uchvacující trio Masters-Wasters a sál, kromě plačící holčičky vedle mě, nakonec rozparádil Jarret.

Po přestávce už se ke slovu zcela dostal Offbeat, zpívalo se, křtilo a koukalo na hodinky, protože celá kratochvíle trvala poněkud déle než se plánovalo (přesněji řečeno od půl osmé až téměř do půl jedenácté). Nicméně to kromě šatnářky, která měla podle plánu zavřít šatnu úderem desáté, nikomu nevadilo.

Večer jsme pak zakončili v kebabu na kebabu, abychom ho pak mohli zakončit ještě jednou (ale už jen v krátkosti) v nově otevřeném "Baru u Vočka". Ten se nachází nahoře v Pražské, kam jsme kdysi chodívali na mléčné koktejly do "Šicích", z nichž se později, po odstranění šicích strojů, stal Peach Pitt. Interiér nového báru zůstal stejný, jen je možná o trochu růžovější, nemá příliš velký nápad, 90% návštěvníků tvoří (prý osmnáctiletá) omladina (která nás mimochodem hned při příchodu titulovala  jako zasloužilé veterány, a to jsme zdaleka nebyli nejstarší!) a ten vrchní..., kvůli němu byste se tam měli určitě zajít alespoň podívat.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Ano ano, lépe bych to snad ani nenapsala, tvoje literární střevo se nezapře (že tys načerpala inspiraci čtením knih během týdne? ;c)). Byl to moc príma večer, díky za něj!

Hanka řekl(a)...

no, knihy jsou mou věčnou inspirací, ale tenhle týden jsem poctivě neotevřela ani pratchetta. příští tejden budu brečet... jj, supr večer to byl, taky děkuju